Dit zijn wij

Welkom bij ons op Het Kamperriet

Wij zijn Henk, Jannie en Gjalt

 ‘Aangenaam. Ik ben Henk Vos. Ik ben boer in hart en nieren. Ik ben gek met mijn dieren, ik werk met veel plezier op ons familiebedrijf. En dat allemaal in een prachtige, historische omgeving met heel veel bijzondere natuur. Ik laat het je graag zien!’

‘Hoi. Ik ben Jannie Vos. Een aantal jaren geleden kwam ik op het idee om al het moois op onze prachtige boerderij te delen met klein en groot. Voor die tijd waren we een gewoon melkveebedrijf, nu komen er regelmatig schoolklassen en groepen mensen over de vloer. Dat is fantastisch. Het allermooist is als mensen hier blij arriveren en aan het eind van een leerzame ochtend of middag nóg vrolijker weer weggaan.’

‘Dag. Ik ben Gjalt Vos, geboren en getogen op Het Kamperriet. Ik werk op het moment buitenshuis in het ‘groen’ en ik melk bij andere boeren in de buurt. Als ik thuis ben, steek ik graag de handen uit de mouwen. Dan help ik met mesten, voeren, melken, een kalf op de wereld zetten, op de trekker aan de slag. Maar mijn grootste passie zijn onze melkkoeien. Uiteindelijk wil ik het werk van mijn ouders op ons bedrijf voortzetten. Natuurlijk wel op mijn eigen manier. Maar dat vertel ik ze later wel.

Hieronder zie je een video die over ons werd gemaakt. De beelden zijn uit 2019.